Tuesday, December 23, 2008

Interesul poarta fesul?

Ca sa fim sinceri, intreg proiectul cu siteul de Interfete Web si cu acest blog are ca obiectiv obtinerea de cateva puncte in plus la o materie.

Nici macar nu m-am putut abtine sa pun link la site. Devine un obicei enervant, iar fenomenul este de o amploare considerabila. O cautare Google dupa "Inferfete web" da multe informatii despre aceasta tema, nu stiu cat de multe despre interfete web.

In perioada asta noua, studentilor, ne sta mai putin gandul la teme de scoala si mai mult la cozonaci. In plus, nu am mai fost presati de deadlineuri in legatura cu proiectul asta asa ca majoritatea siteurilor pe care la urmaresc eu am lasat-o mai moale.

Al nostru asisderea, bineinteles.

Ultimele articole corespund perfect ultimului deadline. Pentru urmatorul de ce sa nu le scot tot pe banda? Nu e ca si cum le-ar citi cineva care chiar este interesat sau care chiar vrea sa ofere o parere.

Ei, dupa o buna perioada de timp in care nuci eu nu am mai intrat pe blog am gasit comentarii. De la oameni pe care nu-i cunosc si pe care nu i-am rugat prin statusul de la messenger sa dea cu clickul. Oameni care si-au rupt 2 minute din timpul lor sa arunce o privire si pe alte articole. Si sa lase si acolo o parere.

Da stiu, a pornit de la articolul precedent, cel cu fumatul, pe care l-am promovat la randul meu prin comentarii pe bloguri cu mult trafic. Basic SEO?
Oricum, metoda si-a atins obiectivul. Ce ma surprinde este comentariul de la articlol despre Cod Obfuscat. Articolul a fost unul scris pentru ca trebuie dar faptul ca cineva il citeste poate incercand sa afle informatie utila ma face sa nu mai vreau sa scriu asa ceva. Indiferent de punctaj si indiferent de deadline.

Si chiar o sa ma interesez sincer si din pura curiozitate de tooluri pentru deobfuscare, si chiar o sa aflu ce-i cu ierahiile personalizate pentru cautari Google, si poate ca ideea acestui blog o sa continue chiar dupa ce se termina semestrul.

Drept urmare, asta este rezolutia mea de aproape an nou :
Fa lucruri si doar fiindca iti plac, nu numai pentru ca ai nevoie.

No comments: